Haberler

Saatleri ayarlayalım – TROUG Days İstanbul 2016

2016 yılında Beşiktaşımızın şampiyonluk mücadelesinden sonra beni çok mutlu edecek 2. şey muhtemelen bu etkinlik olacak.

TROUG Days 2016 etkinliği, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark ARI-3 Konferans salonlarında, 28-29 Nisan (Perşembe-Cuma) günleri 3 paralel oturum şekilde yapılacak ve yerli ve yabancı pek çok konuşmacıyı dinleme şansına sahip olacaksınız. Etkinliğe katılım ücretsiz olup, eğer hali hazırda TROUG üyesi değilseniz, sitemize ücretsiz üye olduktan sonra aşağıdaki katılım düğmesine tıklayarak kayıt olmanız yeterli olacaktır. Etkinlikte sınırlı yer olduğu için lütfen gelme durumunuz kesinleştiğinde kayıt yaptırınız ve planlarınız değişirse tekrar bu sayfayı ziyaret edip kaydınızı sildiriniz. Böylece etkinliğe bir başkasının katılmasına şans tanımış olursunuz.

Etkinliğin resmi sayfası için
http://www.troug.org/haberler/troug-days-istanbul-2016/

bparlayan

Blog sitemi boş zamanlarımda hem biraz karalamak hemde mesleki tecrübeleri paylaşmak için kullanmaktayım. Burası benim deşarj noktam. Bu paylaşımları istediğiniz gibi çoğaltabilir ve kullanabilirsiniz : ). Ufak bir teşekkür yeterli. bugra[@]bugraparlayan.com.tr adresinden iletişim kurabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı